Vi hjelper kunder til en bedre hverdag ved å spare tid og penger gjennom effektiv dokument- og informasjonsforvaltning.

Ctrl it AS er et norsk IT-selskap med tilstedeværelse på Lysaker, Bærum, men med både nasjonal og global markedsdekning for våre kunder. Vi leverer et bredt spekter av IT-produkter og tjenester, med løsninger rettet mot forvaltning av dokumenter og produkter fra Xerox Corp som våre primærområder. Vi retter oss hovedsakelig mot små og mellomstore bedrifter innen offentlig og privat sektor.

om-oss-video

Vi har vært i markedet i over 10 år og har i løpet av den tiden opparbeidet oss en rekke kompetanseområder som gjør at vi løser våre kunders utfordringer effektivt.

Ctrl it AS fokuserer på langsiktige kunderelasjoner. Vår virksomhet er bygget på bransjekunnskap, forståelse for kundenes prosesser, markedsledende produkter, teknisk kompetanse hos våre konsulenter, samt egne produkter og tjenester. Vi er her først og fremst for våre kunder.

Vår lokale tilstedeværelse med kompetente ressurser, og muligheten til å trekke veksler på internasjonal kompetanse, stiller oss i en unik posisjon hvor innovasjon kommer våre kunder til gode.

Lurer du på noe?