Ctrl it er en viktig del av digitaliserings- og effektiviseringsbølgen i Østfold. Siden etableringen i Moss for to år siden, har IT-selskapet fått 100 nye bedriftskunder. 

Ctrl it drev opprinnelig med salg av Xerox-maskiner, men satser nå for fullt på programvare for effektiv dokument- og informasjonshåndtering.

Andreas Holm fra Våler og Per Even Bjerketvedt fra Rygge, som begge var med å starte selskapet i 2006, forteller at interessen har tatt helt av.
– Alle snakker om digitalisering, roboter og algoritmer, noe som gjør det enklere å selge inn løsningene våre.

Blant bedriftene som har fått en mer effektiv hverdag, er transportfirmaet Båndtech i Moss. Før Ctrl it kom på banen, brukte de ansatte mye tid på å bla i dokumentmapper, på jakt etter kundehistorikk.

Løsningen ble et digitalt time- og ordreskjema, hvor all kundeinformasjon er tilgjengelig og kan redigeres til enhver tid. Nå har de ansatte med seg iPad ut på oppdrag, i stedet for penn og papir.

Ctrl it leverer skreddersydde og fleksible løsninger til kundene sine, og har en klar plan om å vokse i digitalmarkedet. Å drive heldigitalt kan åpne en helt ny verden for din bedrift! Vil du vite mer om hva Ctrl it kan tilby?

Er dette noe som virker interresant for deg?

Les hele saken her!

Hentet fra Moss avis

Lurer du på noe?